Tanfolyamok

METAMORFÓZIS tanfolyamok

A tanfolyamokat mindenkinek ajánljuk, aki dolgozik. Alkalmazott, vállalkozó, főnök, beosztott, vagy mindez egyszerre. Aki eközben jól szeretné magát érezni. Aki sikereket szeretne elérni. Jobb beosztásba kerülni, több pénzt keresni, saját vállalkozását fellendíteni. Ez a program nem klasszikus értelemben vett üzleti tanácsadás. Mi azt valljuk, hogy a sikerhez a jól-léten keresztül vezet az út. Jó egészség, jó magánélet, kiegyensúlyozott kapcsolatok, önbizalom. Képességeink és tartalékaink feltárása, kiaknázása. Ha jó érzés tölt el minket, amikor valamit csinálunk, akkor annak a kimenetele is jó lesz. Ezt meg lehet tanulni. Erre szolgálnak ezek a tanfolyamok. Mindenkit várunk szeretettel, aki hajlandó tenni önmagáért!

1. A mentális éleslátás javítása.
"Túl sok a stressz, túlterhelt vagyok, fáradt vagyok, nincs időm, nincs energiám." Ismerős? Cél a tudatosabb élet, az élesebb elme, mentális képességeink és lehetőségeink minél teljesebb kihasználása. Ez a tanfolyam az első lépés ezen az úton, elsajátítjuk az alapvető technikákat, amelyeket az elkövetkező összes tanfolyam során használunk!

2. Formálódó kapcsolatok.
A szabadságunk kulcsa a másokkal való interakció során önmagunk, és mások teljes elfogadása. Ismerjük fel az okokat, amelyek miatt kapcsolataink félresiklanak, és alakítsuk előnyösen régi és új kapcsolatainkat, személyes és szakmai téren egyaránt.

3. A félelem, az egyetlen ellenségünk.
A félelem a legnagyobb akadálya annak, hogy az életben előrelépjünk, ugyanakkor legtöbb élettapasztalatunk a félelmen alapul. Ennek az ellentmondásnak a feloldása a tanfolyam témája. Ha elengedjük a félelmet, az is elenged minket.

4. Félsz megszólalni?
Középpontban a másokkal való kommunikáció, az ezen a téren kialakult gátlások azonosítása; továbbá a nyilvánosság előtti beszéd, telefonbeszélgetések, a visszautasítástól, és csalódástól való félelem.

5. Kit látsz a tükörben?
Valaki azt mondta, hogy nem vagyunk elég jók, és mi hittünk neki? Ismerjük fel, hogy mennyire különlegesek és egyediek vagyunk, fogadjuk el önmagunkat. Senki nem veheti át a mi helyünket ezen a világon!

6. A test egyensúlya.
"Az vagy, amit megeszel" Táplálkozásunk hatással van életünk minőségére. Közelebbről megvizsgáljuk azokat a környezeti tényezőket, amelyek befolyásolják egészségünket. Szót ejtünk a táplálkozási zavarokról is.

7. Hogy érjük el, amit akarunk?
Mik az álmaink? Mi tart minket vissza azok megvalósításától? Az akadályokat önmagunkon belül keressük. Szüntessük meg őket, és éljük az álmainkat!

8. Idő: barát vagy ellenség?
Változtassuk meg a hozzáállásunkat az időhöz, és egy teljesen más minőséget, és perspektívát találunk, hogy bölcsen és sikeresen gazdálkodva az idővel, az segítségünkre legyen céljaink elérésében.

9. Konfliktuskezelés.
Nem maga a probléma a probléma, hanem az, ahogyan érzünk a problémával kapcsolatban. Minden lehetséges szempont megértése, és a nyitottság a sikeres konfliktus kezelés kulcsa. Összpontosítsunk a megoldásokra, ne a problémára!

10. Karcsú, csinos, fitt.
Szabaduljon meg a hitrendszerektől, amelyek megakadályozzák abban, hogy az ön által tökéletesnek tartott teste lehessen. Milyen érzései vannak a testével kapcsolatban? Hogyan gondoskodik róla? Hálás neki a csodálatos, általa éjjel-nappal ellátott feladatokért?

11. Jól-lét, a természetes létformánk.
Természetes állapotunk a tökéletes egészség, boldogság, és jólét, de elfelejtettük, hogyan tartsuk fenn, és teremtsük újra ezt az állapotot. Ha testünket, lelkünket, és szellemünket meg tudjuk újítani, visszatérhetünk a természetes állapotunkhoz.

12. Üzlet: egyéniség és egység.
Egyikünk sikere mindannyiunkra jó hatással van. A győztes/győztes megközelítés nyílt, őszinte kommunikációt igényel, és azt hogy saját győzelmünk mellett mindenkiét ünnepeljük, és képesek legyünk egy nagyobb jó érdekében együtt dolgozni. Ha a világban megtaláljuk a helyünket, féltékenység, kapzsiság, és versengés nélkül, együtt és egyenként is előbbre jutunk.