Kiadványaink


 

Végtelen lehetőség

Gyermekkoromban kielégíthetetlen vágyat éreztem, hogy minden létezőben felfedjem az igazságot. Ez a vágyam egy csodálatos, üdítő élethez vezetett.

A családom feltétel nélküli szeretete békés, elmélkedő gyermekkort eredményezett. Hittem abban, hogy valahol mélyen bennünk megvan minden tudás. Nyolcéves koromban határoztam el, hogy tanár leszek. Ez a vágyam 1965-ben vált valóra.

Két diplomával és sokévi iskolai tapasztalattal több megoldatlan problémának voltam tanúja. Tudtam, hogy jobb megoldásnak is lennie kell! Ezt a hitemet erősítette meg három érkező gyermekem. A Montessori iskola alapjait igaznak találtam. Szerveztem is egy iskolát különböző nemzetiségű gyerekeknek Venezuelában, majd Hollandiában tanítottam. Azonban ebben a csodálatos Montessori környezetben is voltak olyan gyerekek, akiknek nem ment a tanulás. Mi a megoldás? Ekkor ismerkedtem meg a KINEZIOLÓGIÁ-val, melynek ezek után az életemet szenteltem.

Hogyan hat egymásra a test, a szellem, és az agy? A nevelési kérdésekre a válaszokat a kineziológiában találtam meg. De ezek nyomban más területekre is elvezettek. Rájöttem, hogy stresszeink, szorongásaink, rögeszméink mögött gyönyörű drágakő rejtőzik, várva, hogy felfedezzék és megcsiszolják. Ez mindnyájunk kreatív, harmonikus lénye. A kineziológia oldja a múltban belénk programozott gátakat, hogy végre fellélegezzünk, és szabadon válasszuk meg, mit tegyünk.

Azóta lelkes tanulója-tanítója vagyok ennek a módszernek. Jelenleg Magyarországon élek, itt szeretném elterjeszteni e gyengéd, nem időigényes, hatékony tanulási-személyiségfejlesztő, stresszoldó rendszert.

E könyv 1990-ben jelent meg először Amerikában, rövid leírását adta e módszer lényegének. Klienseim interjúi, amelyek elmondják, milyen hihetetlen eredményeket értek el a kineziológia segítségével, bizonyítják, hogy a Végtelen Lehetőség mindenki előtt nyitva áll.


Rejtett kincsünk

Ideje, hogy legértékesebb erőforrásunkra, a gyermekekre összpontosítsunk. Ők társadalmunk legelhanyagoltabb, leginkább félreértett és kihasznált tagjai. De mi okozza ezt a helyzetet? Felnőtt korunkra megfeledkeztünk kicsinyeink világra hozatalának és nevelésének természetes és ösztönös módjáról. Hihetetlen, mennyit tanulhatunk, ha megfigyeljük az állatok birodalmát. Az állatok megőrizték azokat a titkokat, melyek előttünk, emberek előtt már rejtve maradnak.

Szerencsére olyan időkben élünk, amikor megvalósítható megoldások kínálkoznak a gyermekszülés és nevelés problémáira. Újra kell tanítani a szülőket, a tanárokat, a gyermekeket, egész társadalmunkat.

Gyermekeink telve vannak szorongással, fájdalommal, fájdalomtól való félelemmel, éppúgy, mint mi magunk, sőt, szüleink, őseink is voltak. Mostanra már kiváló módszereink és oktatásban szerzett ismereteink vannak ahhoz, hogy feloldjuk a múlt fájdalmait és szorongásait, és kialakítsuk a test, a lélek és az elme egységét. Ily módon kíméletesen állítjuk helyre a test és az elme természetes energiaáramlását, és a megfiatalodás folyamata természetes módon következik be. Így gyermekeinkkel együtt egészséges, boldog, kreatív és elégedett emberekké válhatunk. Ennek joga születésünknél fogva megillet minket.

A könyvben található gyakorlatok és információk segítséget nyújtanak testünk, lelkünk és elménk táplálásának és regenerálásának folyamatában. Saját magunk és gyermekeink egészségét is megőrizhetjük, ha mélyen szeretjük és elfogadjuk mind magunkat, mind gyermekeinket.

Ehhez kívánok minden jót!


Viszlát stressz, vár a boldogság

Ebben a könyvben a boldogság titkát találod! A félelem, a fájdalom és a még több fájdalomtól való félelem zavart kelt a meridiánok mentén zajló finom energiaáramlásban, így végsősoron érzelmi, mentális, spirituális és fizikai létezésünket nehezíti meg. Számos példa illusztrálja, hogy milyen egyszerű gyakorlatokkal korrigálhatjuk problémáinkat olyan területeken, mint a pánikrohamok, depresszió, félelem, harag, önértékelési zavarok, kényszeres, megszállott viselkedés, allergiák, kapcsolati és kommunikációs problémák, koordinációs vagy tanulási zavarok, nyilvánosság előtti beszéd, túlsúly, fejfájások, bőrproblémák, izületi gyulladás, hátfájás, kimerültség, magas vérnyomás, szexuális problémák, fogantatás, hormonzavar, szülés, balesetek, öngyilkosságra való hajlam, bőrfarkas vagy lyme kór.

Változtass a gondolataidon, változtass az életeden! Testünk, lelkünk, elménk gyógyítása könnyebb, mint azt a legtöbben gondolnánk. Csatlakozz hozzánk, egy utazásra hívunk, ahol feltárul előtted, hogyan nyerheted vissza az erődet, búcsút intve a stressznek, utat engedve a boldogságnak.